икономистът от БАН доц. Григор Сарийски. За него днес прогнозите са

...
икономистът от БАН доц. Григор Сарийски. За него днес прогнозите са
Коментари Харесай

Доц. Григор Сарийски: Инфлацията ще изяде една пета от парите ви

икономистът от БАН доц. Григор Сарийски. За него през днешния ден прогнозите са по-трудни, тъй като не можем да кажем по какъв начин ще се развие спорът в Украйна, не е ясно кой ще надделее с решенията за таван при цените на съветските горива - Европейски Съюз или Кремъл.

 сегашната среда е мъчно и да се създадат вложения, с които да „ се спасят “ спестяванията. В момента да вземем за пример, много е мъчно да се откри неподвижен парцел, който да не е надценен ", счита специалистът. Според него, ако през последната инфлационна година заплатата ви не е увеличена с една шеста, това значи, че действително е понижена. В подобен случай първото нещо, което би трябвало да извършите, е да се пазарите с работодателя си.

. Добре е да се замислите за енергийната успеваемост на дома ", поучава доцент Сарийски. В дълготраен план икономистът предложи като най-хубави инвестиции вложенията в образованието на децата, като се намерения кои специалности са перспективни.

„  - тогава те сами стартират да си вършат сметката “, отбелязва икономистът. Той акцентира, че към по-далновидното държание би трябвало да се причисли и гласуването по време на избори. Да не гласуваме за политици, които са ни разочаровали или са се провалили при ръководството на публични финансови запаси.

" Факт е, че плащаме повече, че Хубавото е, че навлизайки в криза, стопанската система се очиства. И .

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР